Dronken ex-vriend vernielt ruiten en rijdt met auto tegen rotsblok

23 mei 2016 om 13:21
nl
Een 43-jarige man uit Oss heeft zich zondagnacht in Breda niet bepaald van zijn beste kant laten zien. Zo vernielde hij twee ruiten van zijn ex-vriendin in Breda en botste hij met zijn auto in dronken toestand tegen een rotsblok. Zijn rijbewijs is door de politie afgepakt.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Een 29-jarige vrouw die in de wijk Belcrum woont, schrok rond twee uur ’s nachts wakker van een harde knal. Ze ontdekte dat met kiezelstenen twee ruiten van haar waren ingegooid.
Ze keek naar buiten en zag haar ex-vriend in zijn auto stappen en wegrijden. De Ossenaar reed over de Lange Weide, waar hij met behoorlijke snelheid tegen een rotsblok botste.
Drie keer zoveel gedronkenAlsof er niets aan de hand was reed de Ossenaar door, maar de auto protesteerde en kon op een gegeven moment niet meer verder rijden. De politie achterhaalde de dronkaard en sloeg hem in de boeien.
Onderzoek wees uit dat hij ruim drie keer zoveel had gedronken als wettelijk is toegestaan. Zijn rijbewijs is afgepakt. De vrouw uit Breda heeft aangifte gedaan van vernieling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.