Eten bestellen met vals geld: deze heldhaftige bezorger laat zich niet foppen

23 mei 2016 om 14:02
nl
Een bezorger van een cafetaria in Roosendaal is zondagavond slachtoffer geworden van een oplichter. De man rekende een maaltijd bij de bezorger af met vals geld. Dat kwam hem duur te staan.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De bezorger van de maaltijd had zijn werk gedaan en wilde afrekenen met een groepje van vier hongerige mannen dat de maaltijd besteld had.
Eén van de mannen gaf hem een biljet van vijftig euro. De bezorger merkte meteen dat het briefje van vijftig niet echt was en maakte hier een opmerking over.
HeldhaftigOp dat moment gingen drie van de vier mannen er in een razend tempo vandoor. De heldhaftige bezorger kon de vierde man met succes tegenhouden. Hij nam de man mee naar zijn restaurant aan de Markt en belde daar de politie.
Agenten hebben het verhaal van de bezorger aangehoord en de verdachte opgepakt. Het gaat om een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
VerhoordHij is naar een politiecel gebracht en wordt maandag gehoord. Het valse biljet is door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.