Ook Eindhovense assistent Max Reckers weg bij Manchester United na ontslag Louis van Gaal

24 mei 2016 om 02:07
nl
Het ontslag van Louis van Gaal bij Manchester United heeft als gevolg dat Eindhovenaar Max Reckers op zoek moet naar een nieuwe baan. Hij maakte als performance-analist deel uit van de technische staf van Louis van Gaal.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Reckers had een belangrijke rol in de technische staf. Hij verzamelde alle data van Manchester United en haar tegenstanders. Deze gegevens bundelde hij en maakte hij beschikbaar voor alle leden van de technische staf.
ZIE OOK: Max Reckers aan de slag bij Manchester United: 'Van Gaal en ik kunnen het goed vinden met elkaar'
Van Gaal pakte zaterdag de FA CupDe 64-jarige Louis van Gaal kreeg maandag van de clubleiding te horen dat hij na twee jaar op Old Trafford moet vertrekken. Van Gaal veroverde zaterdag met zijn ploeg op Wembley de FA Cup, de eerste en enige prijs tijdens zijn dienstverband bij ManUnited.
Het contract van Van Gaal bij de Engelse recordkampioen liep nog één jaar door, tot de zomer van 2017. De oud-bondscoach van Oranje slaagde er de afgelopen twee jaar niet in met zijn ploeg mee te doen om het kampioenschap in de Premier League, ondanks de enorme investeringen die hij mocht doen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.