Valse kaarten in omloop voor Parkfeest Oosterhout

25 mei 2016 om 17:52
nl
Er zijn valse tickets in omloop voor het Parkfeest in Oosterhout. De organisatie zegt niet te weten hoeveel mensen er al gedupeerd zijn, maar kent al verschillende verhalen. "Zo is er een account op Facebook gehackt van iemand uit Oosterhout. Dan lijkt de kaartverkoop betrouwbaar, maar na betaling krijg je niets."
Profielfoto van Houterman Karlijn
Geschreven door
Houterman Karlijn

Eric Lambregts van het Parkfeest denkt dat het tot nu toe om enkele incidenten gaat, maar waarschuwt om te voorkomen dat het aantal gedupeerden toeneemt.
E-tickets"Als iemand uit Rotterdam kaarten aanbiedt voor een feestje in Oosterhout, dan moet je je afvragen of dat wel klopt." Lambregts geeft daarnaast aan dat er e-tickets in omloop zijn, terwijl de organisatie nog nooit een digitaal kaartje verkocht heeft.
UB40"De mensen die gedupeerd zijn, kunnen aangifte doen bij de politie. Dan starten zij misschien een onderzoek." Vooral kaartjes voor de zaterdagavond zijn populair, aangezien die avond al is uitverkocht. De groep UB40 treedt dan op.
Voor de vrijdagavond zijn nog wel kaarten beschikbaar. "Maar koop ze dan bij mensen die je kent, of bij de vaste verkooppunten."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.