'Zoon verdacht van betrokkenheid bij moord op Bart Hillen' - Omroep Brabant

'Zoon verdacht van betrokkenheid bij moord op Bart Hillen'

25 mei 2016 om 21:30
nl
De politie heeft woensdagochtend een 40-jarige dakloze man aangehouden in het onderzoek naar Bart Hillen. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat het om een zoon van Hillen. Het lichaam van de 67-jarige Helmonder werd donderdag aangetroffen in de Zuid-Willemsvaart in Helmond.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

De politie was naar de verdachte op zoek sinds het aantreffen van het stoffelijk overschot. De verdachte werd woensdagochtend rond acht uur gearresteerd op de Aalsterweg in Eindhoven toen surveillerende agenten hem daar zagen rijden. De politie kan dan wel mag niet zeggen of het om een van de zonen van Hillen gaat.  
ZIE OOK: Bloemen langs kanaal waarin Bart Hillen dood werd gevonden: 'Ik zal je nooit vergeten opa'
De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek naar zijn eventuele rol en betrokkenheid bij de dood van Bart Hillen.
Gevonden in de Zuid-WillemsvaartEen voorbijganger tipte de politie vorige week donderdag dat er iets in het kanaal aan de Rochadeweg dreef. Eerst leek het op een tas, later bleek het stoffelijk overschot, gewikkeld in een deken.
ZIE OOK: Bloemen langs kanaal waarin Bart Hillen dood werd gevonden: 'Ik zal je nooit vergeten opa'http://www.omroepbrabant.nl/?news/249450782/Bloemen%2Blangs%2Bkanaal%2Bwaarin%2BBart%2BHillen%2Bdood%2Bwerd%2Bgevonden%2BIk%2Bzal%2Bje%2Bnooit%2Bvergeten%2Bopa.aspxMet een kraan werd het pakket uit het water gehaald. Gezien de omstandigheden waaronder het lichaam werd aangetroffen, gaat de politie uit van een misdrijf.
25 man op onderzoekBart Hillen vertrok drie weken geleden vermoedelijk vanuit zijn woning in Helmond. Daarna werd er niets meer van hem vernomen. De politie doet met een team van 25 man onderzoek naar de zaak.
[youtube:body:https://youtu.be/6pTZ6p6d8cY]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.