Vrouw uit Someren mag dochter en kleinzoon drie jaar niet zien na stalken gezin

25 mei 2016 om 16:48
nl
Een vrouw van 67 uit Someren is dinsdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden voor het stalken van haar dochter en schoonzoon. Het grootste deel van de straf is voorwaardelijk. Ook mag de vrouw van de rechter drie jaar geen contact hebben met haar dochter, schoonzoon en kleinzoon.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

De moeder was het niet eens met de relatie van haar dochter en schoonzoon. Ze bleef haar dochter daarom lastigvallen en probeerde haar ervan te overtuigen de relatie met haar vriend te beëindigen. Ook schold de moeder haar schoonzoon verschillende keren uit.
De vrouw heeft in de woorden van de rechter ‘op een beknellende manier uiting gegeven aan haar moedergevoelens’.
10 tot 20 telefoontje per dagUit verklaringen van getuigen is gebleken dat de vrouw van februari tot en met mei 2014 iedere dag, vaak meerdere keren, ongevraagd en onaangekondigd bij haar dochter thuis kwam. Ook belde ze gemiddeld tien tot twintig keer per dag en controleerde ze haar dochter continu.
Vrienden, kennissen en familie ontkwamen ook niet aan de bemoeienis van de vrouw uit Someren. Ook zij werden door haar bestookt met telefoontjes, mails en Facebookberichten. Dit geldt ook voor de vriend van haar dochter.
Contact- en gebiedsverbodOp drie dagen na legde de rechter de moeder een voorwaardelijke straf op. Ook legde de rechter de vrouw uit Someren een contactverbod op met haar dochter, schoonzoon en kleinzoon.
Net als een gebiedsverbod. Beide met een proeftijd van drie jaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.