Video

Eindexamens eindelijk klaar, tijd voor een feestje voor leerlingen Rooi Pannen Eindhoven

26 mei 2016 om 00:25 • Aangepast 21 november 2020 om 10:07
nl
Voor de leerlingen van de Rooi Pannen in Eindhoven zitten de eindexamens erop. En dus is het tijd voor een feestje. Woensdagavond was hun eindexamengala met natuurlijk prachtige jurken, smokings en mooie bolides.
Profielfoto van Verkuijlen Jos
Geschreven door
Verkuijlen Jos

Een scholier komt voor rijden in een dikke Lamborghini met ronkende motor. "Wat dacht je dan, er zit een dikke V12 in", zegt hij trots.
Of hij zijn examen ook gehaald heeft? "Dat hoor ik 16 juni pas. Dat gaat nog heel spannend worden. Het zal met de hakken over de sloot zijn."
BootEen andere groep jongens staat in een boot, op een aanhanger, getrokken door een auto. "We konden geen mooie auto vinden. En mijn vader had hem nog in de schuur staan. Dus nemen we deze maar mee."
Een Willys Jeepster komt aan tuffen. Achterin zitten drie jonge dames gehuld in mooie galajurken. "Ik zag deze auto staan en dacht, dit is een voltreffer", zegt een van de vriendinnen. Of nu eerst de auto is gekozen of de jurken? "Natuurlijk eerst de jurkjes, want het moet allemaal wel matchen."

Wachten op privacy instellingen...

'Jaar lang voor geknokt'Een moeder staat klappend langs de kant. "In onze tijd hadden we dit niet", vertelt ze. "Ze verdienen het. Ze hebben er een jaar lang voor geknokt. Dan mogen ze het wel afsluiten met een feestje. Nu alleen nog wachten of mijn zoon zijn diploma heeft gehaald. Dan mag hij op vakantie, anders niet."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.