Files op A73, A2 en A67 door ongelukken en pechgeval

26 mei 2016 om 10:48 • Aangepast 21 november 2020 om 10:07
nl
Op de A73 bij knooppunt Rijkevoort, in de buurt van Boxmeer, is donderdagochtend een kettingbotsing gebeurd. Volgens de VerkeersInformatieDienst zijn er een vrachtwagen en twee auto's bij het ongeluk betrokken. De A73 is dicht en de verwachting is dat de weg om twaalf uur weer vrij is. Ook op de A2 en de A67 waren er donderdagochtend problemen.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Voor verkeer op de A73 is een omleiding ingesteld. Verkeer richting Nijmegen wordt geadviseerd Eindhoven te volgen via de A67, de A2 en de A50. Op twee van die drie wegen stonden donderdagochtend ook al files door eerdere incidenten.

Wachten op privacy instellingen...

A2Bij Waardenburg heeft donderdag een groot deel van de ochtend een vrachtwagen met pech gestaan. Daardoor stond het verkeer dat vanuit Den Bosch richting Utrecht rijdt in de file. Op de A2 tussen Sint-Michielsgestel en Waardenburg kwam het over een lengte van zestien kilometer vast te staan.
A67Ook op de A67 tussen Asten en Geldrop was het raak. De linkerrijstrook ging rond halfacht dicht door een ongeluk. Al snel ontstond een file. Deze was rond acht uur dertien kilometer. De vertraging was meer dan een half uur. Na kwart over acht nam de file in lengte af.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Op de A2 werd ook een rijbaan afgesloten, zodat een wiel van de vrachtwagen met pech kon worden vervangen. Dat is inmiddels gebeurd. Rond halfacht was de vrachtwagen weg en de rijbaan weer open. De file nam daarna af.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!