Welke nummers van Guus en Frans doen het goed op uitvaarten?

30 mei 2016 om 10:26
nl
Het draaien van muziek van Frans Bauer en Guus Meeuwis is erg populair op uitvaarten en begrafenissen. Dat heeft uitvaartverzekeraar Monuta bekendgemaakt. De liedjes ‘De hemel heeft er een engel bij’ (Bauer) en ‘De weg’ (Meeuwis) zijn een van de meest gedraaide platen van het afgelopen jaar, zo heeft de uitvaartonderneming berekend.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

In de loop der jaren is Nederlandstalige muziek op afscheidsceremonies steeds populairder geworden: in de top vijf van meest gedraaide nummers het afgelopen jaar, staan drie Nederlandstalige liedjes.
Dat zijn 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij, 'Afscheid nemen bestaat niet' van Marco Borsato en 'De steen' van Bram Vermeulen en Paul de Leeuw. Maar ook in de rest van de lijst komen opvallend veel Nederlandstalige nummers voor.
ZIE OOK: Frans Bauer schrijft lied ter nagedachtenis aan overleden vader
'Time to say goodbye'Van Marco Borsato worden de meeste verschillende nummers gedraaid. Behalve 'Afscheid nemen bestaat niet' zijn ook 'Breng me naar het water' en 'Mooi' populair. Het meest gedraaide nummer op begrafenissen is nog steeds 'Time to say goodbye' van Andrea Bocelli en Sarah Brightman. Het Ave Maria in diverse uitvoeringen completeert de top vijf.
[YouTube:body:https://youtu.be/00RY_P2fCq0][YouTube:body:https://youtu.be/vuGcIfMq65A]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.