Wouter van der Steen misschien naar NAC Breda, doelman nam al afscheid in Helmond

1 juni 2016 om 15:12
nl
De kans bestaat dat keeper Wouter van der Steen binnenkort de overstap van Helmond Sport naar NAC gaat maken. De doelman en de Bredase club hebben al met elkaar rond de tafel gezeten, maar concreet is er nog niets. "Het was een prima gesprek, het is nu even afwachten", zo zegt de transfervrije Van der Steen.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

In april was al duidelijk dat NAC de keeper van Helmond Sport in het vizier had en Wouter van der Steen op het verlanglijstje van technisch directeur Hans Smulders staat. Die interesse is inmiddels wat concreter geworden.
Positief gesprek"Ik heb met NAC een prima en positief gesprek gehad", zegt de transfervrije Wouter van der Steen. "Verder kan ik er niet veel over zeggen, het ligt bij mijn zaakwaarnemer. Het is nu rustig, het is even afwachten."
"Er zijn nog wel wat andere dingetjes die spelen, maar die zijn niet concreet. Dat NAC niet is gepromoveerd speelt bij mij geen rol. Het is niet zo dat ik nu ineens niet meer naar NAC wil", aldus de doelman.
Afscheid bij Helmond SportWouter van der Steen nam in de laatste wedstrijd van het seizoen afscheid van Helmond Sport met een publiekswissel. De doelman speelde zes seizoen in Helmond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.