Roland Garros-heldin Kiki Bertens speelt volgende week in Rosmalen

1 juni 2016 om 15:02 • Aangepast 21 november 2020 om 09:57
nl
Directeur Marcel Hunze van het tennistoernooi in Rosmalen is enorm blij met de goede prestaties van Kiki Bertens. De Nederlandse tennisster bereikte woensdag de kwartfinale van Roland Garros. Volgende week doet Bertens mee aan het grastoernooi in Rosmalen.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Hunze heeft daarmee de beschikking over een heuse publiekstrekker. "Kiki doet het echt super in Frankrijk", aldus de toernooidirecteur. "Ze speelt sterk en is enorm in vorm. Het is geweldig dat ze volgende week in Rosmalen speelt. Ze wil ook heel graag in actie komen voor het Nederlandse publiek."

Wachten op privacy instellingen...

De toernooidirecteur volgt de verrichtingen van Bertens op de voet. "Maar ik heb op dit moment geen contact met haar. Haar coach spreek ik wel regelmatig, maar Kiki willen we zelf niet te veel storen. Ze moet gefocust blijven."

Wachten op privacy instellingen...

Woensdag eerste partij?Het regent de laatste dagen overigens volop in Parijs, waar Roland Garros wordt gespeeld. Dat zorgt ervoor dat de wedstrijden niet helemaal volgens schema worden afgewerkt. De kans bestaat daarom, mocht Bertens de finale halen, dat ze maandag niet in Rosmalen is. Volgens Hunze is dat geen probleem. "Daar passen we ons schema op aan. In het uiterste geval kan ze ook woensdag nog haar eerste wedstrijd bij ons spelen."
Het grastoernooi in Rosmalen, dat voortaan als Ricoh Open door het leven gaat, begint komende maandag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.