Jan Smit polst O'G3NE voor deelname Eurovisiesongfestival: ‘We gaan ze zeker benaderen’

1 juni 2016 om 18:28
nl
Jan Smit wil graag met meidengroep O’G3NE uit Fijnaart om tafel gaan zitten om te praten over deelname aan het volgende Eurovisiesongfestival. Smit zit in het selectiecomité.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

"Er is een aantal artiesten dat graag mee wil doen, maar dat we met O'G3NE om de tafel moeten gaan zitten, lijkt mij duidelijk. We gaan ze zeker benaderen", zei Jan Smit woensdagmiddag op NPO Radio 2 in de radioshow van Gijs Staverman.
ZIE OOK: Marco Borsato: ‘Songfestival kwestie van tijd voor O’G3NE uit Fijnaart’
Dat O'G3NE ook echt mee gaat doen is nog niet zeker. Eerst moet het comité de afgelopen editie in alle rust evalueren. In 2007 deden Lisa, Amy en Shelly al mee aan het Junior Eurovisiesongfestival.    
Tourschema bekendDe dames van O’G3NE uit Fijnaart hebben woensdag op hun Facebookpagina hun tourschema bekendgemaakt. De drie zussen, die momenteel te zien zijn in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland, trappen hun eerste concertreeks af op 29 september in een uitverkochte Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.
ZIE OOK: O’G3NE werkt aan debuutalbum: ‘Album met nieuwe liedjes wordt in de zomer gemaakt’
O’G3NE is in het nieuwe theaterseizoen in 36 theaters te zien, waaronder de theaters in Oirschot, Waalwijk, Oss, Helmond, Veghel en Uden. De theatertoer eindigt op 17 maart 2017 in theater De Bussel in Oosterhout.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.