Enorme run op afscheidsshirt van PSV met Philips op de borst

2 juni 2016 om 16:14
nl
Het laatste PSV-shirt met Philips op de borst is bijna volledig uitverkocht. Er zijn al ruim 10.000 shirts over de (digitale) toonbank gegaan, meldt de Eindhovense voetbalclub donderdag.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Het shirt, dat sinds begin april te koop is, is aan de derde druk toe. Dat is ook meteen de laatste persing. "Het is een bestseller", laat een woordvoerder van PSV weten. "Er is nog maar een beperkt aantal maten beschikbaar. De verwachting is dat volgende week het laatste shirt wordt verkocht." Fans moeten er dus snel bij zijn. De maten M en L zijn al volledig uitverkocht. De meeste kindermaten zijn er nog wel.
PSV had niet ingeschat dat zoveel fans het afscheidsshirt zouden willen kopen. Slechts tweemaal werd het tricot door de spelers gedragen tijdens een competitiewedstrijd. Dat was tijdens de laatste twee duels van dit seizoen. Dus ook tijdens de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, waarin de Eindhovenaren landskampioen werden,
Energiedirect.nlVolgend seizoen heeft PSV een nieuwe shirtsponsor. Dan staat Energiedirect.nl op het tricot. Begin juli gaan de shirts met deze sponsornaam in de verkoop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.