Vouwwagen Vive La Frans Bauer te koop, inclusief matrassen

6 juni 2016 om 15:03
nl
Frans Bauer en broer Dorus beleefden samen prachtige momenten in hun vouwwagen voor het televisieprogramma Vive La Frans. En nu kan de hoogste bieder ook als een god in Frankrijk kamperen. De originele AlpenKreuzer uit de jaren '70 staat namelijk te koop op Marktplaats. Inclusief matrassen en 'bewijs van echtheid'.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

De volkszanger en zijn broer uit Fijnaart vertrokken voor het eerste seizoen van het televisieprogramma in 2013 naar een camping in Zuid-Frankrijk. Na een nachtje proefkamperen in de tuin van huize Bauer werd de vouwwagen aan hun oude oranje Mercedes gekoppeld en naar het land van de wijn, kaas en chansons gereden.
BN'ersFrans en Dorus kregen op de camping in de Provence verschillende bekende gasten te logeren, zoals zwemster Inge de Bruijn, zanger Jeroen van de Boom en presentatrice Natasja Froger. Er volgden hachelijke avonturen. De gasten sliepen overigens niet de de vouwwagen, maar in een tent.
Een inwoner van Geldermalsen wist de inmiddels beroemde vouwwagen op de kop te tikken. Sinds zaterdag staat de rijdende slaapplaats te koop voor het luttele bedrag van negenhonderd euro.
EchtheidVoor wie twijfelt aan de echtheid van de Alpenkreuzer uit 1975: een foto van de overhandiging door Frans en Doris is aanwezig en wordt getoond bij bezichtiging, aldus de advertentietekst op Marktplaats.
Binnenkort beginnen de opnames van het nieuwe seizoen van Vive La Frans. Vanzelfsprekend zonder deze vouwwagen.[YouTube:Body:https://youtu.be/JpT65FIDHCc]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.