Video

Morrison (7) uit Etten-Leur geeft zelfgemaakt kunstwerk aan Adele: 'Een onvergetelijke avond'

6 juni 2016 om 20:31
nl
Het was vrijdag een wel hele speciale dag voor Morrison van 7 uit Etten-Leur. Niet alleen mocht hij naar het concert van Adele, hij kreeg ook nog eens de kans om haar zijn zelfgemaakte kunstwerk te geven. “Dit is super bijzonder."
Profielfoto van Nelissen Saskia
Geschreven door
Nelissen Saskia

Morrison was vrijdag met zijn moeder Nancy Wongsotaroeno bij het concert van Adele in de Ziggo Dome. Daar wist de wereldster opnieuw de harten van het Nederlandse publiek te veroveren.
Verrassing voor Morrison“Eigenlijk zou ik met mijn moeder naar het concert gaan”, vertelt moeder Nancy. “Ik vond Morrison nog veel te jong. Maar toen mijn moeder onverwacht niet kon, gaf zij het kaartje aan haar kleinzoon.”
Toen Morrison hoorde dat hij toch naar Adele mocht, was ie heel erg blij. Hij is al jaren fan: Nancy zette vroeger al de cd van Adele voor het jongetje op. “Daar werd hij heel rustig van. De liefde voor Adele is altijd gebleven.”
‘Kunstwerk met veel glitters’Dagenlang knutselde hij aan een kunstwerk dat hij aan Adele wilde geven. “Met veel glitters, want daar houdt Adele van.” Om Morrison geen valse hoop te geven, vertelde moeder Nancy hem dat er wel weinig kans was dat hij het ook echt aan Adele kon geven.
“We zaten op rij 51 en konden Adele goed zien, maar zij ons natuurlijk niet. Tijdens de show vroeg Adele het publiek dichterbij te komen. Uiteindelijk stonden we bijna vooraan. We riepen Adele heel hard dat Morrison een tekening wilde geven. Hij hield het kunstwerk al de hele tijd omhoog.”
‘Take me to that little one’Uiteindelijk kreeg de Britse zangeres de kleine Morrison in het oog. ‘Take me to that little one’, zei ze tegen haar beveiligers. “Ik was zo verbaasd, ze kwam gewoon naar ons toe!” Eenmaal van het podium afgekomen, nam Adele de tijd om even met Morrison te praten. “Hij gaf haar het schilderij en we mochten zelfs ook nog op de foto. Ongelooflijk!”
Daarna ging de show weer verder en moest Adele de tekening van Morrison dus even opzij leggen. ‘Keep it safe’, zei Adele tegen haar crew. “Zo bijzonder, het deed haar dus echt wat.”
Dat Morrison enorm genoot van de avond is goed te zien in een van de filmpjes die moeder Nancy van haar zoontje maakte tijdens het concert. “Dat gezichtje, je ziet hem genieten.”
Volgens zijn moeder heeft Morrison, ondanks zijn jonge leeftijd, toch al door dat hij iets bijzonders heeft meegemaakt.  “Er waren heel veel mensen, maar híj staat met Adele op de foto.”
Bekijk hier het hele filmpje van de ontmoeting tussen Morrison en Adele:[youtube:body:https://youtu.be/dAuhEoep1Nk]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.