Conflict in Tilburg Noord mondt uit in schietpartij en aanrijding, man gewond en twee aanhoudingen - Omroep Brabant
Video

Conflict in Tilburg Noord mondt uit in schietpartij en aanrijding, man gewond en twee aanhoudingen

6 juni 2016 om 23:50 • Aangepast 21 november 2020 om 09:49
nl
Wachten op privacy instellingen...
Bij een uit de hand gelopen conflict in Tilburg Noord is maandagavond een man gewond geraakt. Dat kwam door een aanrijding. Bij het conflict is ook geschoten. De situatie is nog erg onduidelijk, meldt de politie. Er wordt een buurtonderzoek opgestart.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

De gewonde man hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie is op zoek naar verdachten die bij de schietpartij betrokken zijn.
Twee aanhoudingenNa het incident werden twee mannen opgepakt. Zij zijn 35 en 36 jaar oud. Een van hen is inmiddels weer vrijgelaten.
'Meer info na horen betrokkenen'Bij het conflict, dat plaatsvond in de buurt van een flat aan de Bartokstraat, waren veel mensen betrokken. "Er was een grote groep mensen in de straat", meldt de politie aan Omroep Brabant. "Wie nou wie is en welke rollen zij hebben gehad in het conflict, dat moeten we nog uitzoeken."
Rond kwart voor acht zou er zijn geschoten. De politie verwacht dat er na het horen van omstanders meer duidelijk wordt. Een gebied in de buurt van de flat aan de Bartokstraat werd afgezet voor het onderzoek. De politie liet dinsdag weten een buurtonderzoek te starten. [tweet:body:https://twitter.com/khouterman/status/740162781140418561]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.