Hockeysters Derkx, Krekelaar, Meijer en Nunnink niet naar Champions Trophy

7 juni 2016 om 14:05
nl
De Brabantse hockeysters Frederique Derkx, Maartje Krekelaar, Larissa Meijer en Laura Nunnink zijn niet opgenomen in de selectie van de hockeysters voor de Champions Trophy in Londen. Maar bondscoach Alyson Annan heeft het viertal nog niet afgeschreven voor de Spelen in Rio. Ook Laurien Leurink en Lauren Stam gaan niet mee naar Londen.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Ze voegen zich na het toernooi in de Engelse hoofdstad weer bij de huidige nationale selectie, van in totaal 24 speelsters. "Wij zijn met een groep van 24 speelsters in voorbereiding op de Spelen en na de Champions Trophy vervolgen wij met alle 24 onze weg", zei Annan dinsdag.
18 speelstersIn Londen kunnen maar achttien speelsters spelen. "De keuze die wij nu hebben gemaakt, is gericht op dit toernooi dat deel uit maakt van onze olympische voorbereiding. Wij zijn er van overtuigd dat we met elke speelster uit de huidige trainingsgroep uit de voeten hadden gekund in Londen "
Oranje stuit tijdens de Champions Trophy van 18 tot en met 26 juni op Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Australië en Argentinië.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.