Hardwell geeft show op balkon van VN-hoofdkantoor in New York

8 juni 2016 om 10:52
nl
De Bredase dj Hardwell sluit volgende week donderdag een voetbalevenement af dat wordt gehouden in het VN-hoofdkantoor in New York.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Op het balkon van het hoofdkantoor wordt tijdelijk een Cruyff Court aangelegd, ter nagedachtenis aan Nederlands grootste voetballegende. Op het veldje gaan VN-ambassadeurs een toernooi spelen.
Oud-profvoetballersDat doen ze onder aanvoering van de Nederlandse en Afrikaanse oud-profvoetballers Frank Rijkaard, Aron Winter, Nwankwo Kanu en Kalusha Bwalya. Ook minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken, die de bijeenkomst organiseert, voetbalt mee.
Cruyff FoundationHet toernooi is onderdeel van een voetbaldag die het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Cruyff Foundation, KNVB WorldCoaches en enkele andere landen organiseert.
Met het evenement wordt aandacht gevraagd voor de belangrijke rol die sport speelt in het bevorderen van vrede, ontwikkeling, gezondheid en onderwijs.
Feest met HardwellNa het voetbaltoernooi treedt dj Hardwell op tijdens een feestelijke receptie. Daarbij zal hij ook zijn de United We Are Foundation voorstellen, die kansarme kinderen onderwijs biedt en daarmee een springplank naar een betere toekomst.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.