Supermarkt Jan Linders trakteert alerte brandweerlieden op barbecue na ernstige wateroverlast

9 juni 2016 om 13:57
nl
Tientallen brandweerlieden die vorige week alert optraden bij de ondergelopen parkeergarage van Jan Linders in Boxmeer, worden in het zonnetje gezet. De supermarkt organiseert zaterdag in de parkeergarage een barbecue om de brandweerlieden te bedanken voor hun inzet.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Ook de bewoners van het pand zijn welkom om mee te eten en na te praten over de extreme wateroverlast van de afgelopen week, meldt Jan Linders in een persbericht. “We hopen op een mooie opkomst om deze vervelende gebeurtenis op positieve wijze af te sluiten.”
Hevige regenvalVorige week donderdag werden Boxmeer en omgeving opgeschrikt door hevige regenval. In korte tijd viel er evenveel regen als normaal in een hele maand valt. Straten en kelders kwamen onder water te staan, de waterschade was enorm.
De parkeergarage onder de Jan Linders supermarkt kreeg het flink te verduren; het water reikte tot aan het plafond. Tientallen brandweerlieden van de korpsen uit Wanroij en Boxmeer waren er snel bij om het water te bedwingen.
LeeggepomptDe garage onder de supermarkt werd in rap tempo leeggepompt, waardoor deze snel weer in gebruik kon worden genomen door bewoners en klanten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.