Jongen die Nassim (3) doodreed in Breda nog een maand langer in de cel

9 juni 2016 om 15:59
nl
De jongen (18) die verdacht wordt van het doodrijden van de driejarige Nassim (3) uit Breda, zit nog zeker een maand vast. Zijn hechtenis is door de rechter-commissaris donderdag voor die periode verlengd.
Profielfoto van Vermonden Ronnie
Geschreven door
Vermonden Ronnie

Op Koningsdag reed de 18-jarige jongen de driejarige peuter Nassim Douiri dood op de Veurnestraat in Breda. Justitie verdenkt de jongen van doodslag en van roekeloos rijden, maar hij zit vast op basis van het veroorzaken van een dodelijk ongeluk.
Er is nog veel onduidelijk over de precieze toedracht van het dramatische ongeluk. Volgens verschillende ooggetuigen reed de verdachte met behoorlijke snelheid over de Veurnestraat. Hij zou ver boven de maximumsnelheid van dertig kilometer per uur hebben gezeten, maar dat is nog niet bewezen.
KlopjachtDe verdachte, die in februari 18 werd, was pas in het bezit van een rijbewijs. Hij reed door nadat hij Nassim had aangereden. Na een vijf uur durende klopjacht meldde hij zich op het politiebureau in Mijkenbroek.[YouTube:body:https://youtu.be/ux_4h1Z7cek][YouTube:body:https://youtu.be/n_0brpmyb5w]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.