Publiekstrekkers David Ferrer en Bernard Tomic uit Ricoh Open Rosmalen

10 juni 2016 om 22:08
nl
Het Ricoh Open-tennistoernooi moet het in de halve finales van het mannentoernooi doen zonder de grote publiekstrekkers Bernard Tomic en David Ferrer. De Spaanse ex-nummer één van de wereld verloor vrijdag van de Luxemburger Gilles Muller, Tomic moest zijn meerdere erkennen in de Franse titelverdediger Nicolas Mahut.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Mahut moest de eerste set nog met 7-6 aan Tomic laten, maar daarna kantelde hij het duel knap. De tweede set won de Fransman met 6-4 en de derde met 6-2.
Ook Ferrer verloor zijn duel in drie sets. De nummer veertien van de wereld won de eerste set nog met 6-4, maar hij moest de twee sets daarna met 6-4 en 7-6 aan Muller laten.
Karlovic leunt weer op serviceIn de halve finale moest Muller het zaterdag opnemen tegen Ivo Karlovic. De 37-jarige Kroaat rekende in twee sets af met de Fransman Adrian Mannarino: 6-3 en 6-4. Karlovic schakelde donderdag met Igor Sijsling al de laatste Nederlander uit. De lange tennisser leunde tegen Mannarino als vanouds op zijn service. De Fransman kreeg 22 aces om zijn oren.
Muller treft in de andere halve eindstrijd zaterdag de Amerikaan Sam Querrey. Die klopte vrijdag zijn landgenoot Stefan Kozlov met 6-3 en 6-0.
VandewegheIn het vrouwentoernooi plaatsten Belinda Bencic, Coco Vandeweghe, Madison Brengle en Kristina Mladenovic zich voor de halve finale.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.