Mannenfinale Ricoh Open in Rosmalen zondag live op tv en internet bij Omroep Brabant

11 juni 2016 om 22:40
nl
De mannenfinale van het Ricoh Open in Rosmalen is zondag live te zien op internet en tv bij Omroep Brabant. De finale begint om twee uur. De wedstrijd is een half uur vervroegd vanwege het verwachte slechte weer.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Om kwart voor twee begint de voorbeschouwing op de finale. Verslaggever Paul Post geeft commentaar bij de wedstrijd en wordt bijgestaan door Alex Reijnders, de voormalige coach van Paul Haarhuis en Jacco Eltingh.
ServicekanonGilles Müller uit Luxemburg en Nicolas Mahut uit Frankrijk strijden zondag in de finale van het Ricoh Open om de toernooizege. De Luxemburger klopte het Kroatische servicekanon Ivo Karlovic in twee sets: 7-6, 7-6. Mahut staat voor het tweede jaar op rij in de finale.De titelverdediger klopte in de halve finale de Amerikaan Sam Querry: 6-7 (5) 6-4 6-4.
VriendinDe vrouwenfinale in Rosmalen gaat zondag tussen de Française Kristina Mladenovic en de Amerikaanse Coco Vandeweghe. Mladenovic zorgde zaterdag voor een verrassing door haar vriendin en de als eerste geplaatste Belinda Bencic te verslaan, 2-6 6-3 6-4. De Amerikaanse Coco Vandeweghe versloeg in de halve finale haar landgenote Madison Brengle met 6-4 en 6-2.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.