Vader looft 500 euro beloning uit nadat zoon voor tweede keer wordt overvallen - Omroep Brabant

Vader looft 500 euro beloning uit nadat zoon voor tweede keer wordt overvallen

12 juni 2016 om 18:11
De vader van Tim van der Sangen (20) uit Veldhoven heeft 500 euro uitgeloofd voor de tip die naar de daders leidt die zijn zoon hebben mishandeld. Drie jaar geleden werd hetzelfde slachtoffer beroofd. Deze keer bleef het bij een poging.
Profielfoto van van der Straaten Agnes
Geschreven door
van der Straaten Agnes

Het is de tweede keer dat Tim op de Heerbaan in Veldhoven wordt overvallen. Drie jaar geleden werd hij beroofd. Deze keer werd niets buitgemaakt.
Zondagnacht fietste Tim van der Sangen van Eindhoven naar Veldhoven toen hij tegemoet werd gereden door twee mannen op een scooter. De man achterop spoot Tim pepperspray in de ogen. Hij zag daardoor helemaal niets meer en viel van zijn fiets. Hij rolde zich om richting de kant van het fietspad en rolde in de sloot. Met stemherkenning kon hij zijn vader waarschuwen.
Volgens vader Gerard van der Sangen fietste zijn zoon na de vorige slechte ervaring gelukkig weer alleen 's nachts van en naar Eindhoven. Echt bang was hij niet meer. Totdat hij zondagnacht weer opnieuw overvallen werd.
Verrot systeemVader Gerard wil kost wat kost de daders vinden. Hij heeft niet zoveel vertrouwen meer in de politie. Niet omdat de agenten niet goed zouden zijn, maar volgens Van der Sangen 'is het systeem verrot'.
Drie jaar geleden moest hij de daders ook op het bordje van de politie leggen, zegt hij, en dat wil hij nu maar weer gaan doen. Vandaar die beloning van 500 euro. Maandag gaan ze aangifte doen van de mishandeling.
TipsInmiddels zijn er al wat tips binnengekomen. De vader van Tim gaat zelf op onderzoek uit en hoopt dus op die manier, met behulp van het publiek, de daders achter slot en grendel te krijgen.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...