PSV heeft interesse in Bruma, maar vindt Portugese aanvaller te duur

12 juni 2016 om 17:47
nl
PSV heeft de Portugese aanvaller Armindo Tué Na Bangna op de korrel. De 21-jarige voetballer van Galatasaray, die beter bekend is onder de voetbalnaam Bruma, is op dit moment alleen te duur voor de Eindhovenaren. Zijn prijskaartje? Turkse media hebben het over een bedrag van 7,5 miljoen euro.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

In Turkije staan de kranten vol van de belangstelling van PSV voor Bruma. Er zou zelfs een bod op de aanvaller zijn gedaan. Dit wil PSV niet bevestigen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad zondag.
De clubleiding geeft wel toe dat er eenmalig naar Bruma is geïnformeerd. In Turkije heeft de aanvaller nog een contract tot en met de zomer van 2018. Galatasaray betaalde een paar jaar geleden 10 miljoen euro voor de Portugese spits.
PSV is op zoek naar aanvallende versterking, nu Maxime Lestienne de club heeft verlaten. Met de komst van Bruma moet dat dus worden opgelost.
Twee Bruma's?Overigens staat die andere Bruma van PSV, Jeffrey, in de belangstelling van andere clubs. Het zou zomaar kunnen dat hij deze zomer naar het Italiaanse Inter verkast. De kans is dus niet zo heel groot dat er volgend seizoen twee spelers met de naam Bruma in Eindhoven voetballen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.