Anouar Kali tot zomer 2018 bij Willem II: 'Belangrijke rol weggelegd'

13 juni 2016 om 16:02
nl
Anouar Kali blijft tot de zomer van 2018 bij Willem II voetballen. De Tilburgse club heeft de optie in het contract van de 25-jarige middenvelder gelicht. Kali maakte vier maanden geleden zijn debuut voor Willem II in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

De middenvelder raakte vrij snel geblesseerd, waardoor hij tot de slotfase van de competitie aan de kant bleef. "Vanwege mijn blessure heb ik de afgelopen maanden te weinig kunnen laten zien. Ik ben blij dat ik na de zomer weer in het shirt van Willem II speel en van waarde kan zijn voor de club", zegt Kali op de site van Willem II.
Play-offsZijn rentree maakte hij in de laatste competitiewedstrijd tegen Roda JC. Hij speelde ook de play-offwedstrijden tegen Almere City en NAC Breda. De nieuwe trainer van Willem II, Erwin van de Looi denkt dat Kali van waarde kan zijn.
"Ik ben blij dat Anouar langer aan Willem II verbonden blijft. We hebben met elkaar gesproken en ik denk dat hij een belangrijke rol voor ons team kan gaan vervullen", aldus de kersverse trainer van Willem II.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.