Video

Willem II huurt Jari Schuurman van Feyenoord

14 juni 2016 om 19:10 • Aangepast 21 november 2020 om 09:37
nl
Willem II is een nieuwe speler rijker. De 19-jarige Jari Schuurman wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord. Schuurman maakte het afgelopen seizoen deel uit van de selectie van Feyenoord en maakte in de laatste competitiewedstrijd zijn debuut voor de Rotterdammers.
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

Bij Willem II hoopt Schuurman meer minuten te maken op het hoogste niveau. "Ik heb er ontzettend veel zin in om in Tilburg aan de slag te gaan en kijk er naar uit om minuten te gaan maken in de Eredivisie. De trainer, Erwin van de Looi, speelde een belangrijke rol in mijn keuze voor Willem II. Ik denk dat ik bij die club een nieuwe stap in mijn ontwikkeling kan maken. Ik zie erg uit naar het nieuwe seizoen", aldus Schuurman op de website van Willem II.

Wachten op privacy instellingen...

'Groot talent'Erwin van de Looi: "Jari is al jaren één van de grotere talenten binnen zijn leeftijdscategorie. Dankzij onze goede contacten met Feyenoord zijn we in staat geweest Jari naar Tilburg te halen. We hopen dat hij zich bij ons verder gaat ontwikkelen waardoor wij komend seizoen veel plezier aan hem kunnen beleven."
ZIE OOK: Joris Mathijsen nieuwe technisch manager Willem II: 'Ontzettend blij, dit is mijn club'
Schuurman behoort tot de voorselectie van Oranje onder 19. Daarmee gaat hij van 11 tot en met 24 juli naar het EK in Duitsland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.