Dit zegt de organisatie van de Hell’s Highway Run over de brandwonden bij kinderen

18 juni 2016 om 14:38
nl
De organisatie van de Hell’s Highway Run in Schijndel weet nog niet hoe het kon gebeuren dat een dertigtal kinderen brandwonden opliep nadat ze een glijbaan gebruikten. “We hopen daar snel duidelijkheid over te krijgen, zodat we dit kunnen terugkoppelen naar de ouders”, aldus de organisatie.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

De kinderen meldden zich vrijdagmorgen met brandwonden bij de EHBO op de Vlagheide, het terrein waar het parcours ligt. “We hebben toen de glijbaan meteen gesloten. Net als de kruiptunnel, omdat we niet wisten waar het probleem vandaan kwam.”
ZIE OOK: Hulpdiensten rukken massaal uit voor kinderen met brandwonden
DuidelijkheidDe organisatie heeft tot vrijdagnacht halftwee contact gezocht met ouders van de kinderen. “We vinden het vreselijk wat er gebeurd is. Hopelijk kunnen we snel meer duidelijkheid geven over wat er mis is gegaan.”
ZIE OOK: Ouders woedend op Hell’s Highway Run in Schijndel, kinderen hebben brandwonden van glijbaan
Er is nauw contact met de GGD, die de ouders ook hebben geïnformeerd. Zo’n duizend kinderen deden mee aan de Hell’s Highway Run.
Activiteiten gaan doorZaterdag trotseren sporters van zestien jaar en ouder het parcours. Zondag is de familiedag. De glijbaan blijft gesloten, de kruiptunnel is weer geopend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.