Michael van Gerwen uit Auckland Darts Masters, Gemondenaar verliest van James Wade

18 juni 2016 om 14:39
nl
Michael van Gerwen is uitgeschakeld op het Auckland Darts Masterstoernooi. De Gemondenaar verloor zaterdagmiddag in de kwartfinale van James Wade. 'MVG' ging met 10-6 onderuit.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Het duel begon al niet goed voor Van Gerwen. Hij verloor de eerste leg, die hij zelf was gestart, en ook de daaropvolgende leg ging naar Wade. 'MVG' kwam nog wel terug tot 2-1, maar daarna liep Wade opnieuw van hem weg. Een 84- en 78-finish bezorgden 'The machine' een ruime 4-1 voorsprong.
Van Gerwen speelde zeker geen slechte wedstrijd. Hij haalde met drie pijlen een gemiddelde van 112, maar toch was dit zaterdag niet genoeg om Wade van de zege af te houden. Het werd nog wel 5-7, maar de Engelsman gaf zijn voorsprong niet meer uit handen.
Raymond van BarneveldIn de halve finale moet Wade het nu opnemen tegen Adrian Lewis, die Phil Taylor uitschakelde (10-9). De andere halve finale. Raymond van Barneveld staat in de andere halve finale. De Hagenaar klopte Dave Chisnall overtuigend met 10-5 en treft nu regerend wereldkampioen Gary Anderson.
Anderson klopte in zijn kwartfinale Peter Wright met 10-6.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.