'God, doe dit voortaan anders', Luana en Bram zingen voor meneer Bart die omkwam bij ramp MH17

19 juni 2016 om 15:49
nl
Bart Lambregts van basisschool De Klimroos in Roosendaal zou hartstikke trots geweest zijn op zijn leerlingen Bram Wever en Luana Khelashvili. Ze maakten een lied over de onderwijzer, bijna twee jaar nadat hij met zijn vriendin Astrid Hornikx omkwam bij de ramp met MH17.
Profielfoto van van der Straaten Agnes
Geschreven door
van der Straaten Agnes

De leerlingen van De Klimroos denken nog steeds aan hem. Omdat 'meneer Bart' zelf zo van muziek en musicals hield, wordt er jaarlijks een wedstrijd voor de mijnheer Bart Bokaal gehouden op school. Bram en Luana wonnen die dit jaar.
Een klikLuana (11) zou in het schooljaar 2014-2015 bij meneer Bart in de klas komen. Door het fatale ongeluk op 17 juli 2014 is dat er nooit van gekomen. Jammer, want ze hadden zo'n klik samen.
Bart Lambregts was een theatermaker en dol op muziek. En dat is precies wat Luana en Bram ook graag doen. Luana heeft zelfs wel eens in een musical van de Efteling gespeeld.
God doe dit voortaan andersBijna twee jaar na het ongeluk komen Bram en Luana met een zelfgeschreven liedje over hun meester. Ze begeleiden zichzelf op gitaar en drums. Ze missen hun meester nog steeds. Bram rapt: "Ik kan het niet geloven, het verdriet dat berooft me. God doe dit voortaan anders, beloof me."
[Youtube:body:https://youtu.be/0hYbuwAGd7M]
YoutubeOok Luana is emotioneel in haar teksten. "Ik zet de tv aan en de beelden doen pijn. Ik zie een nachtmerrie die eigenlijk een droomreis had moeten zijn."
Het Youtubefilmpje waarop het optreden van de twee te zien is, wordt veelvuldig bekeken en de reacties zijn allemaal positief. Tijdens het optreden op school heeft er menig traantje gevloeid. Ook de moeder van meneer Bart was erg ontroerd. Ze bedankten de twee ontroerd na het optreden.




App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.