Kapotte wc's en modder smetje op succesvolle vierde Best Kept Secret Festival

20 juni 2016 om 12:35
nl
"We hadden heel veel defecte toiletten", Jochem Winterwerp van Best Kept Secret Festival zegt dat de organisatie er afgelopen weekend alles aan heeft gedaan om de problemen met de wc's op te lossen. Het was een kleine smet op een zeer succesvolle vierde editie van het festival in Hilvarenbeek.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

De kapotte wc's hadden niets met de regen te maken. Winterwerp zegt dat het puur pech was. "Had iets met kalk te maken, maar dat doet er niet meer toe. We weten dat er over werd geklaagd."
Extra plaskruizenDe organisatie plaatste plaskruizen en gooide extra toiletten open, maar wachtrijen waren niet te voorkomen. "We zitten normaal gesproken ruim boven de norm van het aantal wc's per bezoekers. Je kunt van tevoren niet voorspellen dat er zoveel kapot gaan."
ZIE OOK: Het best bewaarde geheim: waar vind ik een werkende wc?
Ook de klachten over het soms modderige terrein van de Beekse Bergen nam de organisatie serieus. "We hebben het hele weekend extra platen en houtsnippers gelegd. Als je je bedenkt dat het vrijdag en zaterdag nog flink heeft geplenst, vind ik dat het terrein het nog best goed heeft gehouden."
Regen verbroedertBovenal kijkt Winterwerp terug op een zeer geslaagde editie van Best Kept Secret Festival. "De regen gaf niet alleen ongemak, maar verbroederde ook en we hebben hele goede shows gezien."
Voor Winterwerp waren Christine& the Queens en Jamie XX de hoogtepunten. Jamie XX als laatste act was vooral spannend voor Winterwerp, omdat het de eerste keer was dat een dj het festival afsloot. "We zoeken altijd iets nieuws en het was natuurlijk afwachten of het wel zou werken. Maar het hele veld stond vol en het ging helemaal los. Geweldig."
Best Kept Secret Festival trok in drie dagen tijd 25.000 bezoekers.
Jamie XX op Best Kept Secret Festival[Youtube:body:https://youtu.be/BlCgUNkj7BQ]
Christine& the Queens op Best Kept Secret Festival[Youtube:body:https://youtu.be/7oIu8U3bRsk]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.