Zes Poolse mannen in Oss opgepakt voor drugs en wapens

21 juni 2016 om 17:59
nl
Zes mannen in de leeftijd van 19 tot 33 jaar oud zijn dinsdagochtend aangehouden in Oss voor het bezit van drugs en wapens. De mannen werden rond halftwaalf gearresteerd in een woning aan de Hertewissel.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Agenten gingen er vanuit op het adres een vrouw te treffen die nog DNA moest afstaan in verband met een diefstal. In de woningen stuitten ze echter op zes Poolse mannen.
Ter plaatse vertrouwden agenten de zaak niet en dat gevoel bleek te kloppen toen in het pand een flinke hoeveelheid harddrugs en wapens werd gevonden.
Amfetamine en xtcIn totaal werd er voor ongeveer anderhalve kilo aan amfetamine aangetroffen, net als zo’n twintig xtc-pillen. Ook werden er versnijdingsmiddelen gevonden. Bij het huis stond een afgebroken hennepkwekerij. Naast alle drugs vonden agenten nog twee messen en een gasdrukwapen. Alle spullen zijn in beslaggenomen.
De verdachten zitten allemaal vast voor verder onderzoek. De vrouw naar wie de politie op zoek was, blijkt niet meer op het adres te wonen. Hoe dat precies zit, wordt verder uitgezocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.