Eerste onewomanshow Christel de Laat: 'Sta te popelen om ze te vermaken'

21 juni 2016 om 22:19
nl
Christel de Laat hoorde bij die kinderen die niet konden aangeven wat ze later wilden worden. Niet omdat Christel, ook wel bekend als het typetje Betty van den Oetelaar, het niet wist, maar omdat ze alles wel wilde worden. Nu is ze actrice, presentatrice en comédienne en gaat ze vanaf januari de theaters in met haar eigen show.
Profielfoto van Parren Deborah
Geschreven door
Parren Deborah

"Ik wilde vroeger alles worden: politievrouw, brandweervrouw, kapster. Gewoon alles", vertelt Christel de Laat dinsdag in het tv-programma Onder Ons. Het onderwerp voor haar eigen theatershow was daarmee snel geboren. Samen met comédienne Karin Bruers schreef ze de teksten voor de show.
Door de Tilburgse cabaretière leerde ze het theater kennen. Eind 2014 stond ze namelijk samen met haar op de planken tijdens 'De Warme Wintershow'.
InteractieHoewel ze vroeger 'alles' wilde worden, sieren actrice, presentatrice en comédienne nu haar cv. "Maar theater is heel iets anders", geeft De Laat aan. "Ik ben altijd gewend om interactie op te zoeken met het publiek. Tijdens de wintershow merkte ik dat je interactie kunt zoeken met het publiek."
AngstHaar angst voor een eigen show was dat 'de eerste twee rijen alleen zouden bestaan uit familie en bekenden', zoals ze zelf aangeeft. "Ik had grote zenuwen of iemand zit te wachten op Christel de Laat." En dat blijkt wel: een aantal voorstellingen is al uitverkocht. "Ik sta te popelen om de mensen die een kaartje hebben gekocht te mogen vermaken."
Op 20 januari 2017 start de try-out in theater De Twee Hondjes in Hellevoetsluis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.