Ex-profvoetballer Henk Vos opgepakt voor zware mishandeling van beveiliger op festival

22 juni 2016 om 09:29
nl
Oud-profvoetballer Henk Vos uit Wouw heeft enkele dagen in de cel gezeten op verdenking van het mishandelen van een beveiliger op een festival in Honselersdijk afgelopen zaterdag. Vos bevestigt de beschuldiging, maar zegt dat hij er niets mee te maken heeft. Zolang het onderzoek loopt wil hij er niets over zeggen.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

"De neus van de beveiliger van het muziekfestival Westlandse Cross is op vier plaatsen gebroken", zegt de woordvoerder van het festival. "Er was tumult op het VIP-deck bij een groep mannen. Toen een beveiliger vroeg of ze ergens anders wilden gaan staan gebeurde dat, maar even later ging het toch mis."
VerwondingenDe beveiliger werd op zijn rug gesprongen en in toen hij viel, werd hij getrapt. "Of Henk Vos de dader is, weet ik niet. Ik ken hem niet." De beveiliger is naar het ziekenhuis gebracht en daar bleek dat hij zijn neus op vier plaatsen heeft gebroken. "Het gaat niet goed met hem. Hij heeft slecht zicht en door de gigantische zwelling kan hij pas over een tijdje worden geopereerd", aldus de woordvoerder.
Vos werkt momenteel als jeugdtrainer bij NAC.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.