PSV nog nooit zo vroeg in crisis: rampseizoen of toch revival?

11 augustus 2017 om 16:30 • Aangepast 20 november 2020 om 22:59
nl
Nog voor de competitiestart is PSV al in crisis. De afgang in de Europa League, de teleurstelling van het vorig seizoen plus het vertrek van Guardado, Pröpper, Willems en Moreno maken dat cynisme en pessimisme hoogtij vieren in Eindhoven. Hoe kan PSV het tij keren? Vier echte kenners vertellen het vannacht op Omroep Brabant radio.
Profielfoto van Maarten van den Hoven
Geschreven door
Maarten van den Hoven

PSV-watchers Paul Post (Omroep Brabant), Rik Elfrink (ED) en de gebroeders Van de Kerkhof gaan vannacht met elkaar in discussie en geven antwoord op de meest prangende vragen. Haalt Cocu de herfstvakantie, is het nu tijd om de jeugd een kans te geven? Blijft de platte kar echt in de garage of zou het toch nog feest kunnen worden in Eindhoven?

Wachten op privacy instellingen...


Willem II, NAC en halen we het WK?
Ook de rest van de Eredivisie passeert de revue, en dan vooral Willem II en nieuwkomer NAC Breda. En het deskundig panel gaat je vertellen of het Nederlands Elftal het WK nog haalt of dat de Oranje-fans voorlopig op de Leeuwinnen zijn aangewezen.

Brabantse Nachten Zijn Lang, met presentator Kristian Westerveld, is vannacht te horen op Omroep Brabant en ook live te zien via de Facebookpagina van AfslagZuid. Vragen en opmerkingen zijn welkom via [email protected], Twitter ( @bnzl) en vannacht via 0909-123-0909.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.