Ook keeperstrainer Raymond Vissers vertrekt bij Willem II, twee eredivisieclubs tonen interesse

23 juni 2016 om 12:47 • Aangepast 21 november 2020 om 09:24
nl
Keeperstrainer Raymond Vissers vertrekt bij Willem II. Dat hebben de Bosschenaar, tevens actief als teammanager, en de club gezamenlijk besloten. Vissers (43) had nog een contract voor een jaar bij de Tilburgse club.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

In 2010 stapte Vissers over van RKC Waalwijk naar Willem II. Eerder was hij werkzaam bij FC Den Bosch, PSV en FC Zwolle. Na zes seizoenen in Tilburg kwam hij tot de conclusie dat een verdere samenwerking onverstandig was. De staf is na het vertrek van Jurgen Streppel naar sc Heerenveen compleet vernieuwd. Ondanks goed contact met de nieuwe trainer Erwin van de Looi leek het Vissers en Willem II beter om de samenwerking te beëindigen.
Daarmee loopt de staf van vorig seizoen verder leeg. Trainer Jurgen Streppel is vertrokken naar sc Heerenveen en van assistent-trainer Adrie Bogers is ook afscheid genomen.Vissers kreeg een slecht gevoel bij de manier waarop Bogers aan de kant werd geschoven. Ook techniektrainer Arno Arts is weggestuurd in Tilburg.
ADO Den Haag en sc Heerenveen tonen interesseWellicht vindt de keeperstrainer snel een nieuwe werkgever. sc Heerenveen, waar Streppel nu dus trainer is, is nog op zoek naar een keeperstrainer en ook ADO Den Haag, waar Željko Petrovic uit Rosmalen de nieuwe trainer is, heeft interesse in Vissers.

Wachten op privacy instellingen...

Lamprou: "Ik ga hem missen"Kostas Lamprou, de huidige eerste doelman van Willem II, baalt dat er een einde komt aan de samenwerking met Raymond Vissers: "Ik ga hem zeker missen. We hebben uitstekend gewerkt met elkaar en Raymond heeft mij de laatste twee jaar echt beter gemaakt. Ik heb veel van hem geleerd, hij was hard voor me en gaf me op mijn kloten. Maar ik weet waarom hij dat deed. Ik wens hem echt het allerbeste", aldus de Griekse sluitpost.
Willem II hoopt over twee weken een nieuwe keeperstrainer op het veld te kunnen begroeten.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.