Frans van Laarhoven legt graag nog eens uit dat broer Johan onterecht vastzit

23 juni 2016 om 14:09
nl
Frans van Laarhoven uit Tilburg nodigt mensen uit zaterdagmorgen te komen luisteren als hij uitlegt dat zijn broer Johan onterecht vastzit in Thailand. Het zal hem altijd pijn blijven doen dat andere mensen denken dat Johan zijn straf verdiend heeft. Frans van Laarhoven weet het echt beter, zegt hij.
Profielfoto van Janssen Hans
Geschreven door
Janssen Hans

Volgens hem heeft justitie in Nederland en Thailand een grote fout gemaakt en slaat de celstraf van 103 jaar die zijn broer is opgelegd wegens het witwassen van drugsgelden, nergens op. Mensen die voor dit verhaal openstaan, zijn zaterdag vanaf tien uur 's morgens van harte welkom in de coffeeshop van The Grass Company in Tilburg.
'De koning uithangen'Frans van Laarhoven schrijft dit donderdag in het Brabants Dagblad. Hij reageert op een ingezonden brief in dezelfde krant, vorige week. Een man uit Udenhout schreef: "Hij is het land uitgevlucht en dacht in Thailand met het in Nederland verdiende drugsgeld de koning te kunnen gaan uithangen. Dat Thailand dit niet pikte, is terecht."
Frans van Laarhoven zegt dat hij geregeld wordt geconfronteerd met dit soort misverstanden, althans in zijn ogen. Hij wil uitleggen hoe het volgens hem echt in elkaar zit.
'We houden ons aan de wet'"We houden ons aan de wet, dus de toegang tot The Grass Company is uitsluitend voor Nederlandse ingezetenen, vanaf achttien jaar en op vertoon van een geldige legitimatie", zo staat in de ingezonden brief.
Frans van Laarhoven heeft een zakelijke relatie met deze coffeeshopketen, die vestigingen heeft in Tilburg en Den Bosch. In maart werd hij met een leidinggevende van deze onderneming aangehouden voor het witwassen van ruim twintig miljoen euro. Binnen een paar dagen waren ze weer vrij, maar justitie blijft hen als verdachten zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.