'Het kan best gevaarlijk zijn', Tim vraagt zijn Esther ten huwelijk vanuit luchtballon

23 juni 2016 om 17:32
nl
''Ik wilde iets anders dan anders’’, zegt de Bossche Tim Schoot die zijn vriendin ten huwelijk vroeg vanuit een luchtballon. Zijn vriendin Esther Postma zag woensdagavond een luchtballon met levensgroot spandoek overvliegen toen zij met haar zus aan het eten was. Ze had geen idee dat de luchtballon voor haar was bedoeld tot ze de tekst "Es wil je met me trouwen", zag.
Profielfoto van Nooteboom Annebelle
Geschreven door
Nooteboom Annebelle

‘’Ik vond ten huwelijk vragen voor de Eiffeltoren of op vakantie nogal cliché. Dat was niet echt mijn ding. Ik bedacht me toen dat ik het met een luchtballon wilde doen”, zegt Tim.
Reacties Esther vond het ook een mooie manier en was volgens haar aanstaande man totaal overdonderd. ‘’We hadden ook niet verwacht dat het zoveel reacties teweeg zou brengen’’, zegt hij verbaasd.
Het stel heeft drie jaar een relatie en leerde elkaar kennen op het hockeyveld. ‘’Bij mij sloeg de vonk gelijk over, maar ik moest wel moeite doen om haar te veroveren.’’
GevaarOok voor het huwelijksaanzoek moest hij moeite doen. Hij heeft meerdere bedrijven gebeld om te kijken of het mogelijk was. ‘’Het kan best gevaarlijk zijn dus het is nog best lastig om een bedrijf te vinden.’’
Een Tilburgs bedrijf durfde het wel aan."Tim is toen meteen aan de slag gegaan met zijn spandoek. “Het spandoek is vijftig meter breed en we hebben zand gebruikt om het te verzwaren. Een vriend heeft meegeholpen en bedacht het plaatsen van de houtjes waardoor het doek recht kon blijven hangen.”
SpanningOp het moment suprême liep alles op rolletjes. “Het was heel spannend want je weet niet wat het doek gaat doen en hoe de wind staat. Uiteindelijk kwamen we precies over de locatie waar Esther met haar zus aan het eten was. Ook het doek viel goed uit.’’
Tim is in totaal een maand bezig geweest met de voorbereidingen voor zijn huwelijksaanzoek. “Eigenlijk zou ik het aanzoek twee weken geleden al doen, maar toen gooide het onweer roet in het eten. Dat is wel spannend omdat je er naar uit kijkt, maar iets simpels als het weer kan alles omgooien.’’ Uiteindelijk was het afgelopen woensdag dus alsnog zo ver. En inderdaad, Esther zei volmondig 'ja'!
[YouTube:body:https://youtu.be/suD3uieQqzM]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.