Olympische Spelen in zicht voor beachvolleybalster Sophie van Gestel: 'Met hard werken'

23 juni 2016 om 21:25
nl
Sophie van Gestel uit Oostelbeers krijgt de Olympische Spelen in zicht. Ze bereikte donderdag de halve finale van het toernooi om de Continental Cup in het Noorse Stavanger. De winnaar van dat toernooi verdient een ticket naar Rio de Janeiro.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Van Gestel zette donderdag, met Jantine van der Vlist, Italië in twee sets opzij. "Met hard werken", laat ze met Van der Vlist weten. De eerste set eindige nipt in 23-21, de tweede in 21-17. "Weer geen golden match nodig, dat is lekker."
Van Gestel spreekt van een 'goed dagje'. "Nog niet het beste spel laten zien, maar goed gevochten. Dat goede spel bewaren we voor vrjdag. Dan spelen we tegen Tsjechië in de halve finale. Een pittige tegenstander, dus alles of niets."
Achtste finaleVan Gestel deed vier jaar geleden ook al mee aan de Olympische Spelen in Londen. In Engeland bereikte ze met Madelein Meppelink knap de achtste finale.
Marleen van Iersel is al zeker van deelname aan de Olympische Spelen in Brazilië. Zij vormt tegenwoordig een team met Meppelink.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.