Video

Ronnie Stam stopt met betaald voetbal en zegt contract bij NAC op

24 juni 2016 om 14:28
nl
Ronnie Stam stopt per direct met het spelen van betaald voetbal. De 32-jarige speler heeft zijn contract bij NAC Breda, dat doorloopt tot medio 2018, opgezegd. Stam ondervindt teveel last van fysiek ongemak.
Profielfoto van Giessen Arjan van der
Geschreven door
Giessen Arjan van der

“Ik ben geboren met een slechte heup en krijg daar steeds meer last van. De dokter heeft gezegd dat als ik niet noodzakelijk meer hoef te voetballen, dat het dan beter is om te stoppen. Daarom lever ik mijn contract in. Ik wil nu in België een trainerscursus gaan volgen”, aldus Stam.
Ronnie Stam is geboren en getogen Bredanaar. Hij begon met voetbal op 8-jarige leeftijd in de jeugdopleiding van NAC, speelde vijf jaar voor de jeugd van Feyenoord, en keerde in 2002 terug naar Breda.
Carrière StamIn 2002 speelde Stam eerst in het tweede elftal, maar werd daarna al snel een vaste waarde in de hoofdmacht. In 2008 verliet hij NAC weer en tekende een contract bij FC Twente.
Na twee buitenlandse avonturen, bij het Engelse Wigan Athletic en het Belgische Standaard Luik keerde Stam in 2015 opnieuw terug op het oude Bredase nest. Hij tekende bij NAC tot medio 2018.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!