Deelnemers triatlon Oud Gastel niet bang voor megasnoek

25 juni 2016 om 16:19 • Aangepast 21 november 2020 om 09:21
nl
Nog nooit was er zoveel aandacht voor de triatlon in Oud Gastel. En helaas heeft dat niets te maken met de prestaties van de sporters of de goede organisatie van het evenement, maar alles met een gigantische vis die enkele weken geleden werd gevangen op de plek waar zaterdag werd gezwommen.
Profielfoto van Verhoeven Dirk
Geschreven door
Verhoeven Dirk

Een man uit Amsterdam ving de megasnoek en zette een foto van zijn vangst op Facebook. Het was al snel duidelijk dat de plek waar hij het visje binnenhengelde, de Commissaris Van de Hartebrug in Oud Gastel was.
OnrustEr ontstond onrust op social media, mensen vonden het namelijk toch wel een eng idee om te zwemmen in hetzelfde water als de snoek.

Wachten op privacy instellingen...

Frank Hopstaken beaamt dat er over werd gesproken onder de deelnemers: “Maar we heb gelukkig geen afmeldingen gehad,” aldus de voorzitter.

Wachten op privacy instellingen...

Een dame die aan de eenachtste triatlon meedeed, zegt niks te hebben gezien. “Nee, die vis is natuurlijk al lang weg. Maar er werd wel over gesproken onder de deelnemers. Maar dan meer als grapje.”
VisstekDe Amsterdammer die vis heeft gevangen was helemaal niet blij met de aandacht. “We hebben hem geprobeerd te vinden”, vertelt Hopstaken. “Hij liet weten helemaal geen aandacht te willen. Hij wilde zijn goede visstek niet weggeven. Hij was bang dat er dan veel andere vissers op af zouden komen.“

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.