Nederland verliest zonder Maartje Paumen finale Champions Trophy

26 juni 2016 om 22:52
nl
Zonder Maartje Paumen hebben de Nederlandse hockeydames de finale van de Champions Trophy niet kunnen winnen. Zondagavond speelde Nederland de finale tegen Argentinië en verloor met 2-1. Oranje won zaterdag de groepswedstrijd tegen Argentinië nog met 2-0.
Profielfoto van Ranselaar Jessica
Geschreven door
Ranselaar Jessica

Vooral in de eerste twee kwarten werd Maartje Paumen van HC Den Bosch flink gemist. De strafcorners van Nederland waren nu lang niet zo gevaarlijk. Argentinië begon iets sterker dan Nederland aan de finale. In het eerste kwart scoorden de Argentijnen twee keer; één velddoelpunt en één goal uit een strafcorner.
Strafcorner raakMogelijk heeft Paumen in de rust nog wat tips gegeven want aan het begin van het derde kwart scoorde Nederland uit een strafcorner. De Oranjedames probeerden het wel maar wisten de goalie van Argentinië niet meer te passeren.
'Rio' niet in gevaarBij de Olympische Spelen hebben de Nederlandse hockeydames weer de hulp van Maartje Paumen. Ze heeft een scheurtje in haar teen en moet een week rust houden. Daarna kan ze de voorbereiding op 'Rio' hervatten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.