Bruidegom raakt trouwring kwijt op trouwdag

27 juni 2016 om 23:14
nl
Gerard van der Linden (55) uit Den Bosch heeft zondagavond zijn trouwring verloren tijdens de bruiloft in brasserie Fleurie in Rosmalen. Zijn vrouw Jeanette (50) is niet van plan om de scheidingspapieren aan te vragen. ‘’Ik hou toch nog wel van hem, met of zonder ring. Het is echt typisch iets voor hem’’, zegt zij lachend.
Profielfoto van Nooteboom Annebelle
Geschreven door
Nooteboom Annebelle

Toen het pasgetrouwde stel zondagavond thuiskwam, merkte Jeanette op dat de ring van haar man weg was. ‘’Ik vroeg waar hij zijn ring had gelaten en hij reageerde heel droog: ‘die heb ik toch aan jou gegeven’?’’
Oproepje Jeanette en Gerard zijn overal op zoek gegaan naar de trouwring en hebben brasserie Fleurie gemaild. Zij hebben nog geen reactie gehad.
Het stel heeft ook een oproep op Facebook geplaatst. "Onze vrienden geloofden ons niet. Echt weer een grapje voor hun, dachten ze." Het stel kan er nog steeds om lachen, maar hoopt wel dat de ring gevonden wordt.
AfvalEr is tijdens het feest confetti gegooid, dus Jeanette acht de kans klein dat de ring nog gevonden wordt. "Bij Fleurie zijn ze gisteren natuurlijk gelijk gaan schrobben. Als ik eerlijk ben, denk ik dat de ring allang bij het afval ligt." Tijdens de openingsdans had Gerard de ring nog om.
Geweldige bruiloft Gerard moet de ring dus ergens in de loop van de avond verloren zijn. De bruiloft verliep verder prima. ''Het was een geweldig feest. Iedereen was aanwezig bij de ceremonie en de locatie was prachtig. Onze kleinkinderen waren de bruidskinderen.''
Het pasgetrouwde stel kocht de ringen op hun eerste reis samen in Turkije. Het gaat om een gouden ring.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.