File op A2 richting Eindhoven na ongeluk bij Best opgelost

28 juni 2016 om 08:54 • Aangepast 21 november 2020 om 09:18
nl
Een ongeluk op de A2 tussen Boxtel en Best-West zorgde sinds iets voor zeven uur dinsdagochtend voor een file in de richting Eindhoven. In eerste instantie waren drie rijstroken dicht, later nog twee. Sinds halfacht is de weg weer vrij. En na acht uur is de file opgelost.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Automobilisten in de richting Eindhoven/Maastricht kregen eerder het advies om te rijden vanaf knooppunt Vught richting Tilburg via de A65 en A58.
Voor zeven uur moesten automobilisten al rekening houden met een behoorlijke vertraging. Er stond al snel zo'n zeven kilometer file. De file nam vanaf halfacht snel af.

Wachten op privacy instellingen...

Het ongeluk gebeurde kort voor het Texaco tankstation Velder op de linker rijbaan. Verkeer werd onder meer over de vluchtstrook langs het benzinestation geleid. Bij het ongeluk waren meerdere auto's, een bestelbus en een vrachtwagen betrokken. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend.

Behoorlijke ravageEr zou minimaal één gewonde naar het ziekenhuis zijn gebracht. Op de A2 ontstond een behoorlijke ravage. Bergingsvoertuigen waren druk met het takelen van voertuigen.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.