'We missen hem heel erg', herdenkingsbijeenkomst voor NAC-vrijwilliger Hein van Poppel jaar na dato

28 juni 2016 om 13:55
nl
Vrienden, familie en bekenden houden donderdagavond in Café De Kopse Kant in Breda een herdenkingsbijeenkomst voor NAC-icoon Hein van Poppel. Van Poppel was ruim dertig jaar vrijwilliger bij de Bredase voetbalclub en geliefd bij de aanhang. Hij overleed vorig jaar juni.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

Hein van Poppel overleed op 20 juni 2015 op 80-jarige leeftijd na een langdurige ziekte. De Bredanaar was bekend in de stad als vrijwilliger en supporter van voetbalclub NAC. Voor zijn overlijden werd Hein van Poppel dan ook geëerd door vrienden, familie en fans.
Nu, een jaar na zijn overlijden, wordt Hein van Poppel opnieuw herdacht. Aanleiding is een reclamespot en mini-documentaire die uitvaartcentrum Dela gaat maken rondom Van Poppel. Postuum zal hij daarin centraal staan, maar ook vrienden en familie krijgen een rol.
'We missen Heintje'"Dela komt donderdag opnames maken en wij werken daar graag aan mee", zegt Dennis Withagen, vriend van Hein van Poppel. "Daarna komen we 's avonds om halfzeven samen in Café De Kopse Kant als eerbetoon aan Heintje omdat het nu een jaar geleden is. We laten de beelden van zijn erewedstrijd en uitvaart zien op groot beeld. We doen het omdat we hem missen."  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.