Selim van der Heijden (39) doodgestoken in Den Bosch, zijn vrouw zwaargewond - Omroep Brabant

Selim van der Heijden (39) doodgestoken in Den Bosch, zijn vrouw zwaargewond

29 juni 2016 om 17:51 • Aangepast 21 november 2020 om 09:17
nl
Bij een steekpartij in de Wilgenstraat in Den Bosch is een man overleden. Het slachtoffer is de 39-jarige Selim van der Heijden. Zijn 38-jarige vrouw Sandra raakte zwaargewond en moest naar het ziekenhuis. Er is nog niemand aangehouden.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

"De man werd gewond op straat gevonden, hij is nog gereanimeerd door ambulancepersoneel", vertelt Els Reijnders van de politie. Hij lag voor het huis van zijn moeder, weet een buurtbewoner. "De vrouw werd in hun woning aangetroffen", zegt de politiewoordvoerder.
Kinderen in veiligheidIn het huis van het stel waren ook hun vijf kinderen. "Die zijn in veiligheid gebracht", vertelt ze.

Wachten op privacy instellingen...

De Wilgenstraat is al de hele ochtend afgezet met zwarte schermen. Ook staan er twee tenten in de straat. De politie doet onderzoek in de tenten en in het huis waar de vrouw werd gevonden. Er zijn 25 rechercheurs op de zaak gezet.

De steekpartij vond rond kwart voor vijf plaats. De toedracht is nog niet bekend. Ook is er nog niet duidelijk of er misschien een derde persoon bij betrokken is. "Het verhaal achter het incident is nog onduidelijk", twittert de politie.
Bekende van politieIn de buurt gaan geruchten dat de doodgestoken man een bekende is van de politie. Dit wilde de politie niet bevestigen. Ook ging zij niet in op de vraag of er een paar weken geleden nog een inval plaatsvond in het huis van het stel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.