Video

Modetalent gespot op de fashionshow van Bossche studenten

30 juni 2016 om 03:17 • Aangepast 21 november 2020 om 09:15
nl
Van enorme jurken tot halfnaakte mannen. Op de catwalk van de King's Fashionshow was heel wat te zien woensdagavond. En dat was ook de bedoeling. De eindejaarsstudenten van het Koning Willem I College uit Den Bosch staan namelijk bekend als de modeontwerpers van de toekomst. "Wauw, dit is echt te gek", zei Janice na afloop van de show.
Profielfoto van Houterman Karlijn
Geschreven door
Houterman Karlijn

De opleiding Fashion & Design is een kweekvijver van modetalenten. Niet voor niets waren er mensen van befaamde modehuizen als Jan Taminiau, Bas Kosters en Supertrash bij de show.
Ook de Brabantse modeontwerper en presentator Janice kwam naar de show. Zijn mond viel open toen hij in het Jheronimus Bosch Art Center de ontwerpen zag van Tim 't Gilde.
KoffiefiltersTim bedacht anderhalve week geleden dat hij een heel ander concept wilde ontwikkelen. Hij besloot kledingstukken te maken bomvol met koffiefilters. "Ongelooflijk", zegt Janice. "In anderhalve week? Wauw."

Wachten op privacy instellingen...

In totaal deden ruim veertig studenten mee aan de show. En de kans bestaat dat één van hen nu een baan te pakken heeft. Coördinator van de show Corné Hoofs: "Dat komt niet vaak voor, maar het kan gebeuren."
Gelijk een baan"Vorig jaar is bijvoorbeeld iemand bij Jan Taminiau gaan werken. Die is er meteen uitgepikt en die werkt daar nu. Dat geeft echt wel een kick."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.