Meisje houdt ouders een jaar voor de gek en volgt stiekem studie en haalt propedeuse - Omroep Brabant

Meisje houdt ouders een jaar voor de gek en volgt stiekem studie en haalt propedeuse

30 juni 2016 om 21:49
"Schatje toch, waarom?" De moeder van Anouk Kam is verbaasd, trots, ontroerd en bezorgd tegelijkertijd. Een jaar lang had haar dochter in Tilburg een groot geheim bij zich gedragen. Deze week biechtte Anouk haar geheim op aan haar ouders.
Profielfoto van de Jong Femke
Geschreven door
de Jong Femke

Een heel erg ongebruikelijk geheim werd onthuld in huize Kam. Anouk heeft een jaar lang in Eindhoven aan de Fontys Hogescholen gestudeerd en heeft haar propedeuse communicatie gehaald. Haar ouders wisten tot nu niet beter dan dat ze in een schoenenzaak werkte.[youtube:body:https://youtu.be/yTDL88ZBJOo]"Ik wilde je verrassen met een geweldig cadeau voor je verjaardag", is het antwoord van Anouk als haar moeder zich na de 'biecht' realiseert dat haar dochter een jaar lang met een groot geheim voor haar ouders heeft rondgelopen.
ZIE OOK: 'Zodat mama zich geen zorgen zou maken': waarom Anouk haar ouders een jaar lang misleidde
Via een blog hield ze medestudenten en leraren op de hoogte van haar dagelijkse leugens om haar geheim veilig te stellen. Volgens de lezers was dat vaak erg vermakelijk.
Haar geheim onthuldWaar jongvolwassenen wel vaker zaken verzwijgen over hun opleiding, was dit ook voor Fontys Hogescholen in Eindhoven de eerste keer dat een student verzweeg dat ze studeerde.
[facebook:body:https://www.facebook.com/anouk.kam.5/posts/1888875311339902]

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...