Vrouw van Selim zou haar man zelf hebben gedood bij steekpartij Den Bosch

1 juli 2016 om 15:16
nl
De vrouw van de neergestoken Selim van der Heijden is door het onderzoeksteam aangemerkt als hoofdverdachte. Dat bevestigt een politiewoordvoerder aan Omroep Brabant. De 39-jarige Selim van der Heijden werd woensdagnacht dood op straat in Den Bosch gevonden. Na de steekpartij zou zijn echtgenote zichzelf met een mes hebben gestoken, zo zeggen nabestaanden van Selim. Het onderzoeksteam houdt vooralsnog een slag om de arm en sluit andere scenario’s niet uit.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Bij de steekpartij in de Wilgenstraat bezweek Selim aan de gevolgen van één messteek in de halsslagader. Zijn 38-jarige vrouw Sandra N. werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar kwam ze op de intensive care te liggen. Hoe haar situatie op dit moment is, kon een woordvoerder van de politie nog niet zeggen.
Enkele familieleden werden donderdag door de recherche uitgenodigd op het politiebureau. Daar werden de laatste ontwikkelingen in het onderzoek met hen gedeeld. Dat de steekpartij het gevolg zou kunnen zijn van een uit de hand gelopen ruzie, komt voor de familie als een donderslag bij een heldere hemel. “We hadden geen idee dat er tussen hen problemen waren”, vertelt het familielid.
ZIE OOK: Gestoken in hart, longen en darmen: verdachte Sandra N. nog steeds in levensgevaar na steekpartij
'Ze waren zo gelukkig'“Iedereen is verrast en geschokt door het nieuws. Ze waren en leken zo gelukkig. Niemand van ons had signalen dat er sprake zou zijn van fysiek geweld of van doodsbedreigingen. We gingen vaak op bezoek bij Selim en daar was de sfeer altijd goed. Of de steekpartij het gevolg is van zijn drugsverleden? Dat weet ik bijna zeker van niet.”
SporenonderzoekDe politie is al dagen bezig met het sporenonderzoek in en rondom Wilgenstraat. “Dat komt omdat we meerdere plaatsen delict moeten onderzoeken”, legt een woordvoerder uit. “Er is zowel in de woning als op straat veel gebeurd. Alle sporen moeten zorgvuldig onderzocht worden.” Na de steekpartij werden 25 rechercheurs op de zaak gezet. De politie verwacht het sporenonderzoek vrijdagavond af te ronden.
ZIE OOK: Verdriet, medeleven en respect in de Wilgenstraat na brute moord op Selim van der Heijden
Grote plas bloedSelim lag in een grote plas bloed op de stoep voor het huis dat waarschijnlijk van zijn moeder is. Zijn echtgenote werd in het huis gevonden. Daar waren ook de vijf kinderen van het stel aanwezig. Die werden meteen in veiligheid gebracht. Of zij getuige waren van de steekpartij, is niet duidelijk.
Op de Facebookpagina van Selim stroomden een dag na het gebeuren de condoleances binnen. Ook waren er veel steunbetuigingen voor zijn vrouw. 'Ik hoop dat je het redt’, was een van de vele reacties.  De sportvereniging waar de kinderen van het slachtoffer boksles kregen, is eveneens in diepe rouw gedompeld.
[YouTube:body:https://youtu.be/JtLauxqK_RA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.