Video

Gestoken in hart, longen en darmen: verdachte Sandra N. nog steeds in levensgevaar na steekpartij

1 juli 2016 om 19:42
nl
De vrouw van de doodgestoken Selim van der Heijden ligt nog altijd in levensbedreigende toestand in het Radboudumc in Nijmegen. Ze vecht op de intensive care voor haar leven, meldt een familielid aan Omroep Brabant. De echtgenote van Selim, die zelf als hoofdverdachte is aangemerkt, heeft ernstige verwondingen aan het hart, de longen en de darmen opgelopen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

“Het gaat slecht met Sandra”, aldus het familielid. “Ze is inmiddels twee keer geopereerd. Ze wordt kunstmatig in coma gehouden.”
Er is nog veel onduidelijk over de toedracht van de steekpartij. Volgens nabestaanden van Selim vermoedt de politie dat Sandra zichzelf heeft gestoken. Dat gelooft een familielid van Sandra niet. “Hoe kan zij dan aan zulke verwondingen komen? Ik geloof daar helemaal niks van.”
Meerdere messtekenDe politie bevestigt dat Sandra N. met ernstige verwondingen in het ziekenhuis ligt. Over haar concrete verwondingen worden verder geen mededelingen gedaan, maar volgens het familielid ligt ze dus met meerdere messteken in het ziekenhuis.
Omroep Brabant onthulde vrijdag dat Sandra N. door het rechercheteam als verdachte is aangemerkt. Dit betekent overigens niet dat het team andere scenario’s uitsluit. Het onderzoek naar de spraakmakende steekpartij is in volle gang.
ZIE OOK: Verdriet, medeleven en respect in de Wilgenstraat na brute moord op Selim van der Heijden
SporenonderzoekHet team onderzoekt diverse scenario’s en het sporenonderzoek op de plek van het delict is na twee dagen nog altijd niet afgerond. De politie verwacht het sporenonderzoek vrijdagavond af te ronden.
Familieleden van Selim van der Heijden zijn geschokt door de laatste ontwikkelingen. “We hadden geen idee dat er tussen hen problemen waren”, vertelde een nabestaande aan Omroep Brabant.[YouTube:body:https://youtu.be/JtLauxqK_RA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.