Stille tocht voor doodgestoken Selim van der Heijden in Den Bosch: 'Rustig en respectvol'

2 juli 2016 om 14:51
nl
Er komt een stille tocht voor de doodgestoken Selim van der Heijden uit Den Bosch. Zijn familie en vrienden houden de tocht maandagavond om acht uur, zo meldt de organisatie op Facebook. Er worden ongeveer driehonderd lopers verwacht.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De stille tocht begint bij zijn huis in de Wilgenstraat, waar voorafgaand een minuut stilte wordt gehouden. Daarna gaat de tocht over de Graafseweg richting het stadion van FC Den Bosch.
ZIE OOK: Grote verslagenheid in sportschool na dood Selim van der Heijden: ‘Het voelt niet meer hetzelfde'
Geen vuurwerkDe initiatiefnemers roepen op om er een rustige en respectvolle tocht van te maken, waarbij vuurwerk niet is toegestaan. ‘We willen Selim een laatste eer bewijzen’, zo valt te lezen op de Facebook-pagina van de stille tocht.
Bijna 300 personen hebben op Facebook aangegeven dat ze de tocht zullen bijwonen. "Wij hopen dat er zoveel mogelijk mensen meelopen."
ZIE OOK: Verdriet, medeleven en respect in de Wilgenstraat na brute moord op Selim van der Heijden
SteekpartijBij de steekpartij in de Wilgenstraat bezweek Selim aan de gevolgen van één messteek in de halsslagader. Zijn 38-jarige vrouw Sandra N. werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Zij is op dit moment hoofdverdachte in de spraakmakende zaak.[YouTube:body:https://youtu.be/F77Rdf0qum8]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.